Elektronische sigaretten

Wanneer de vloeistof is opgewarmd, verdampt de e-liquid en de gebruiker inhaleert ze. De vloeistof is niet giftig bij inname. Niet alle e-liquids bevatten smaak. Bij sommige e-liquids is er een smaakje toegevoegd, en de keuze in e-liquidsmaakjes is reuze. E-liquids zijn, net als andere verdampers, onderworpen aan bepaalde temperatuur- en druk beperkingen die het gebruik ervan in bepaalde gebieden verhinderen.

De belangrijkste ingrediënten van e-liquid zijn propyleenglycol en plantaardige glycerine. Solvent wordt gebruikt om de e-liquid te verkrijgen. De formule om een e-liquid te maken is afgeleid van het mengen van PG en VG. Elke maat bevat 1,2ml e-liquid. We hebben ontdekt dat het mengen van meerdere maten verschillende hoeveelheden damp oplevert. Elke maat is anders met hogere niveaus van e-liquid, maar lagere niveaus van warmte en niets extra’s toegevoegd om het meer geweldige smaak. 

Behalve dat het een geweldige e-liquid is om in huis te hebben, is de aanschaf van een e-sigaret een geweldig marketinginstrument. E-sigaretten (elektronische sigaretten) bestaan al een tijdje. Ze zijn verkrijgbaar bij veel vape winkels en sommige supermarkten. De prijzen zijn niet gereguleerd en kunnen sterk variëren. 

Zoals de meeste nieuwe elektronische sigaretten, is E-liquid niet gereguleerd door een overheidsinstantie zoals sigaretten en daarom ook volledig ongereguleerd. Er zijn geen gevaarlijke of brandvertragende ingrediënten aanwezig. E-liquid kan 100% plantaardige glycerine, propyleenglycol of iets dergelijks bevatten. Het enige andere grote verschil is dat E-liquids er zijn in een paar verschillende soorten, zoals PG, VG en PG-Stew.PG Propyleenglycol verwerkt in plantaardige glycerine. De meeste E-liquid fabrikanten bestaan al jaren. Ze maken al zo lang E-liquids en ontwikkelen voortdurend nieuwe smaken om oudere smaken en producten te vervangen. Vaping kan een fantastische manier zijn om te stoppen met roken, en het roken van een e-sigaret of vape met e-liquid is een stuk minder gevaarlijk voor uw gezondheid.

elektrische sigaret specialist